---

A mai trecut un Bal!


 Dupa pregatiri care au inceput mai tarziu decat trebuia, joi 27 noiembrie 2003 incepand cu ora 18.30 ( de fapt 19.00, de fapt 19.00 si ceva fix) s-a desfasurat o noua editie a Balului Bobocilor. De data aceasta Balul a fost deosebit fata de ceilalti ani in primul rand datorita realizarii lui in parteneriiat cu Studentii Academiei Fortlelor Terestre "Nicolae Balcescu", Sibiu. brd
Diferentele de comunicare si de stil de a lucra au fost repede depasite de organizatori astfel ca in Seara cea Mare toti devenisem cei mai buni prieteni. Audienta record de care s-a bucurat balul ne-a bucurat pe toti, cu exceptia celor care nu au mai gasit bilete, acestea fiind epuizate intr-un timp record (patru zile). Pentru acestia intrarea a fost libera dupa ora 21.00.
Spectacolul nu a mai avut doar scopul de a-i desemna pe cei mai frumosi boboci din 2003, ci s-a dorit a fi o modalitate de cunoastere reciproca a studentilor si a cadrelor didactice din cele doua institutii de invatamant. Am ras cu lacrimi datorita celor de la "Quo Vadis", am invatat ceva dansuri scotiene alaturi de colegii nostri din Liga, precum si cateceva din viata studentilor din AFT alaturi de ciudati. Cireasa de pe tort au fost cei de la RAMM care au folosit la maxim cei 1200W ai instalatiei de sonorizare.
Promitem ca anul viitor vom avea doua calculatoare, niciunul sub Windows, ca sa nu se mai blocheze. Multumirile noastre tuturor care au crezut si care au muncit pentru acest Bal.
Multumiri domnului maior Popenta, si mai ales studentilor militari: Mihai Papuc, Marius Varlan,  Gabriel Stefanescu si  fetei care trebuia sa fie "Miss AFT" (stie ea cine :-)))

Castigatorii concursului Miss/Mister au fost:

- Miss NetBoboc: Simona Oţoiu
- Mister NetBoboc: Răzvan Todoran
- Miss FLA: Ioana Dudaş
- Mister FLA: Ştefan Florea
- Miss AFT: Alexandra Armeana
- Mister AFT: Bogdan Tuns

Candidatii si candidatele la titlul de Miss/Mister Boboc 2003 au fost:

Răsteanu Dorin-Mihai
Data naşterii: 08.08.1983, Băileşti-
Zodia: leu
Singurul lucru care trebuie aplicat de oameni şi care într-adevăr ar schimba lumea în bine este să fii un exemplu pentru ceilalţi dar să ai grijă să nu fii prea strict pentru că cei de lângă tine te judecă.
Viaţa îţi oferă multe şanse: de a te afirma, de a decade, de a-ţi folosi inteligenţa, forţa fizică, etc, dar niciodată nu trebuie uitat că oamenii ştiu cel mai bine şi mai bine să se distreze.
Fie ca cei mai buni să câştige!
Have fun!



Butoi Dragoş
Data naşterii: 25.10.1984, Tg. Jiu
Zodia: scorpion

Aş vrea să fiu un nor
Să mă preschimb în ploaie
Şi-apoi pe trupul vostru
Aş vrea să curgă şiroaie.

Aş vrea să fiu şi lacrimi
În ochii TĂI FRUMOŞI

Aş vrea să fiu pământul
Pe care TU păşeşti
Aş vrea să fiu eu ÎNSUMI
Aş vrea să mă iubeşti.



Todoran Răzvan
Salut tuturor. Mă numesc Răzvan Todoran (Tody pentru cei apropiaţi), am 19 ani şi sunt din Oradea. Pasiunea mea cea mare este baschetul, un sport căruia i-am dedicat aproape jumătate din viaţa mea şi de asemenea un sport care mi-a adus foarte multe satisfacţii şi succese. În ceea ce priveşte petrecerea vacanţelor eu fac parte din tabăra celor care preferă muntele aşa că niciodată nu pierd ocazia unei excursii cu cortul la munte. În timpul liber îmi place să ascult muzică, stilurile mele preferate fiind rap-ul şi hip-hopul. Formaţia mea preferată este "Paraziţii", iar interpretul preferat este Eminem. În ceea ce-mi priveşte tepmeramentul sunt un romantic care nu suportă minciuna şi ipocrizia şi care apreciază sinceritatea şi spiritul umorului.
Motto: "Viaţa-i grea... dar trece"
Deviza mea: "Carpe diem"



Florea Ştefan
În primul rând bună seara tuturor! Mă numesc Florea Ştefan sunt din Sighişoara, zodia capricorn şi mă bucur că fac parte din bobocii Facultăţii de Litere şi Arte secţia engleză-română. Sunt un băiat modest "singur" şi nu am deviză pentru că îmi trăiesc singur destinul şi sper că totul va fi bine!
Să înceapă distracţia!



Man Sebastian
Contează mult în viaţă să ştii să-ţi depăşeşti propriile limite şi zidiri fizice iar prima condiţie este să fii om.
Apropo la lozinca A.F.T "mereu împreună": era un om într-un grup de muncitori care a primit ordin de la şef să ridice un bolovan imens. Omul a încercat să ridice bolovanul dar a eşuat. Atunci şeful grupului le-a poruncit să ridice împreună bolovanul şi că trebuie să fie uniţi... bineînţeles că au reuşit. Atunci şeful lor i-a întrebat dacă au înţeles ce este să fii UNIT. Un muncitor a răspuns: am înţeles dar mai uşor era bolovanul dacă aţi fi pus şi dumneavoastră umărul.



Arnăutu Raul Alexandru
-20 ani
-1,84 m
-balanţă
-şaten spre blond
-ochii verzi
-hobby-uri: sportul (culturism, înot), muzica, atacul la persoană prin ironie
-performanţă proprie: faptul că m-am născut!
-idealul meu în viaţă: să trag mâţa de coadă, însă cu folos!

Auzit-aţi de-un băieţandru
Arnăutu Raul Alexandru
`nalt la stat, mare la sfat
Şi la litere nou intrat?
Are 20 de ani, ochii verzi,
Bicepşii mari, este blond,
(aşa se spune) şi –i place să facă glume.
Şi-i mai place muzica, la fel
De mult dragostea si sărutul franţuzesc;
Cum Doamne să nu-l iubesc?
Că doar e persoana mea şi ţin tare mult la ea.



Tuns Bogdan
Zodia: fecioară
Viaţa noastră este atât de scurtă încât nici nu ne dăm seama când ajungem în pragul limită şi ne uităm cu regret înapoi, aşa că ar trebui să luăm măsuri şi să o trăim din plin.




Voicu Maria Aurora
Mã numesc Voicu Maria Aurora, am 19 ani, sunt din judeţul Alba şi tocmai am reuşit sã fac parte din cei 600 de boboci ai Facultãţii de Litere şi Arte, specializarea englezã-românã.-
Iubesc tot ce e frumos, detest ipocrizia, sunt foarte optimistã iar deviza mea preferatã este "Orice-ar fi viaţa merge înainte!"



Dudaş Ioana
Bunã, mã numesc Dudaş Ioana şi sunt din Sighişoara.
Sunt studentã la litere secţia germanã-englezã. Am 19 ani şi sunt în zodia leului. Sunt o persoanã dinamicã şi pun suflet în tot ceea ce fac.



Oţoiu Simona
Salut! Mă numesc Oţoiu Simona, am 18 ani, si sunt din Alba-Iulia. Sunt studentă in cadrul Facultăţii de Litere „Lucian Blaga” din Sibiu la secţia Engleză – Franceză. Mă consider o fire romantică, care luptă cu orice preţ pentru atingerea idealurilor. Sunt o nativă a zodiei capricorn, o zodie ce mă caracterizează prin optimism si bună dispoziţie. Îmi place să spun lucrurilor pe nume şi consider că prietenii sunt cel mai de preţ dar pe care viaţa ni-l poate oferi. Printre pasiunile mele se numără muzica, dansul si matematica. Mă aflu aici pentru că iubesc distracţia şi tot ce mă înconjoară, adică pe voi toţi. Să fiţi iubiţi! Şi nu uitaţi că acolo unde punem iubire e mereu centrul unui paradis.



Malangã Iulia
Dulce Iulia mã numesc
Şi-am venit sã vã vorbesc.
Hai sã stabilim un lucru:
De m-alegeţi eu mã bucur
Cã sunt fatã sibiancã
Şi-am accent de ardeleancã:
Du ru, du ru, du ru, du ru, du
Du ru, du ru, du ru, du ru, du...
De muzicã, sincer, îmi pasã!
Dansul şi cu dragostea,
Discoteca-i viaţa mea.
Pe la şcoalã mai rãruţ
Cã aşa e mai drãguţ.
Nici bãieţii nu-s prea rãi
Când ai nevoie de ei.
Zâmbetul meu e trãznit
Şi îmi place, nu-l evit!
Cred cã asta a fost de-ajuns
Ne vedem noi pe parcurs!!!
-20 de ani
-1,65 m înălţime
-45kg
-rac
-şatenă, ochii verzi–albaştri
-hobby-uri: muzica, dansul, schi-ul, înotul, pictura, armata
-animal preferat: câinele lup
-moto: „Existenţa umană nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti!



Machidon Beatrice
Data naşterii:22.10.1984, Vaslui
Zodia: balanţă
Reprezint Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" la acest concurs, iar motto-ul meu este "Ceea ce nu te ucide, te întăreşte!"
Mesajul pe care vreau să-l transmit este să nu lăsaţi viaţa să treacă pe lângă voi, trăiţi din plin fiecare secundă, nu vă împiedicaţi de lucruri mărunte şi fiţi mereu sinceri cu cei din jur şi mai ales cu voi înşivă.
Nu uitaţi să iubiţi!



Armeana Alexandra
Data naşterii: 08.04.1984, Sibiu
Zodia: berbec
Orice s-ar întâmpla încerc sã vãd mereu partea bunã a lucrurilor, iar un zâmbet nu face nimãnui rãu. Sunt multe de descoperit în viaţã iar timpul nu trebuie irosit!



Hrab Alina
Mă numesc Alina Hrab, sunt studentă în Academia Forţelor Terestre din Sibiu, am 19 ani şi sunt născută în zodia peşti.
Iubesc viaţa şi de aceea trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă.
Ador sporturile extreme, călătoriile şi dansul. Sunt o fire optimistă, am simţul umorului şi îmi plac provocările, motiv pentru care particip la acest concurs.





a.patru@xnet.ro